Nejnovější recenze ze sekce Náboje na kolo
- skvělý vzhled
- dobrá kvalita - prům. ložiska, RU, nízká váha
- nic mě nenapadá
Provedení připomíná slavné vysoké flanšny campa ze 70. a 80. let - vzhledem k celkové kvalitě je to ozdoba kola
- Dobrý poměr cena - kvalita
- Jednodušší provedení (konusová ložiska)
- Větší váha
celkově dobré, spokojenost
Za tuto cenu velmi dobré
- Poměr cena/kvalita
V porovnání byla cena rozhodující.
- vše
kvalita, cena (po slevě)
- Tři rychlosti jsou dostačující na rekreační ježdění
- Rozdíly mezi rychlostmi jsou znatelné
- První rychlost ideální na jízdu do kopce nebo po městě, když je potřeba často slézat z kola a rozjíždět se
- Druhá na jízdu po rovině
- Třetí na svižnější jízdu po rovině nebo z kopce
- Řazení je tiché, vlastně není slyšet
- Přepletení kola, kde byl původní náboj s průměrem přírub o 5mm menší, se obešlo bez výměny drátů, to ale asi záleží na rezervě v niplu individuálně (kolo 26" délka drátu 262mm, trojí křížení)
- Seřízení je snadné
- Náboj při jízdě vydává cvakající zvuk, který je slyšitelný na druhém a třetím stupni, kde se jeho intenzita zvyšuje. Předpokládám, že je to konstrukcí planetátní převodovky.
Náboj se mi zalíbil hlavně kvůli poměru cena/výkon a protože jsem dosud tuto konstrukci neznal. Doposud jsem se setkal pouze s klasickou přehazovačkou, která ač nabízí zpravidla více stupňů, nevyhovovala mojí představě ve spojení s kolem typu cruiser. Řezení je ukryto v náboji a navenek se jeví jako klasické torpédo s jedním pastorkem. Nutno dodat, že jako naprostý amatér v oboru jsem si po nastudování materiálů na internetu dokázal sám náboj přeplést, kolo vycentrovat a nakonec i náboj seřídit. Chybami se člověk učí, a tak i já jsem jich několik udělal. Doporučuji si dát pozor při dotahování matic na straně brzdy. Točením pákou brzdy na náboji jsem nejspíš dotáhl matice, které následně brzdily kolo i při jízdě vpřed. Stačí ovšem větší matici povolit, aby se kolo volně otáčelo, ale nekývalo na ose a menší matici dotáhnout a tím vetší zafixovat.
- Pěkný a hlasitý cvrkot, možnost lhd a rhd, pěkná barva
rf
- jednoduchost instalace
- téměř bezúdržbové
- odolné vůči nečistotám
- občasné padání řetezu s originálním pastorkem - po výměně pastorku za jiný vše OK
Velmi dobrý výrobek za velmi dobré peníze. Vynikající pro městské kolo, kde 3 převody naprosto stačí (jeden do kopce, jeden na rovinu, jeden na cesty mírně z kopce či po větru)
- Nízká hmotnost, vysoce kvalitní ložiska, krásný design. Předpokládám, že náboj mi vydrží 20 let při zátěži 7.000km/rok. Od r. 1998 do letoška jsem používal zadní náboj Shimano Ultegra, každý rok jsem najel 6-10 tis. km na silnici. Vydržel nejméně 100.000 km, pak odešly ložiska.
- Nic.
Velmi kvalitní výrobek.
- Skvěly poměr cena/kvalita
Prostě vynikající, chodí hladce a je velmi rychlý. Všem doporučuji, kdo chce kvalitní náboj za přijatelnou cenu.
Spokojenost zatím 100%.
- Super kvalita, chodí hladce.
- nic.
Perfektní náboj a velmi rychlý. Zatím 100% spokojenost.
Shimano HB-6500
Přidáno: 22. července 2015
(naposledy upraveno 23. července 2015)
Zakoupeno v BikeStyle
- spolehlivý kousek za dobrou cenu ve stříbrném provedení
- v ceně pod 1000 Kč není co vytýkat
pěkný kousek na kolo v retro stylu.
- Kvalita, vyhotovenie, spolahlivost za rozumnu cenu
Kvalita, vyhotovenie, spolahlivost za rozumnu cenu
- Je org. a jsem rád , že jsem ho sehnal.
nic
- Sháněj jsem ořech na náboj SHIMANO DEORE FH-M510. Protože se to nedá sehnat samostatně, koupil jsem SHIMANO DEORE FH-M525 a prohodil to:-)
- Prednosti náboja: RHD/LHD. Je super vecička ten SDS System.
- Rozhodol som sa ho kúpiť pre to, lebo už som takýto náboj mal len staršiu verziu a v inej farbe.
- přehazovačka a brzda bez páček, bovdenů apod
- váha!
ještě jsem nenainstaloval, již se těším
- Kvalita
- Uchycení kotouče 6 děr
- Uchycení ráfku 36 děr
- Uchycení kazety
- Rychloupínak
Kvalitní náboj za velmi nízkou cenu.
- Odpovídá představám.
- Vypadá solidně.
- Perfektní cena!
- Nenašel jsem konkurenční výrobek, takže nemám možnost srovnání.
Přišlo mi, že naprázdno chodí trochu ztuha, což se po osazení neprojevuje, takže je to asi v pořádku. Značka za dobrou cenu. Čas ukáže, kolik vydrží...
pro mé projíždky super
Zobrazuji 241 - 260 ze 309 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Další »