Nejnovější recenze ze sekce Náboje na kolo
- Zaměnitelné s předchozím dílem řady shimano tourney. Všechny rozměry seděly takže jsem mohl vyměnit díl za díl a i dráty šly použít.
- Náboj mi přišel docela těžký. Asi tak stejně jako nejnižší řada shimano tourney.
- Ok.
- Ok.
- c
- slušný výkon za dobrou cenu
- Skvělá
- ložiska a celá nába v pořádku
- žádné oděrky
- výhoda cena/ výkon
- Levná a zatím spolehlivá náhrada za mé přední zadřené ložisko. =) Používáno zejména pro divočejší jízdu v lese.
- Dlouhá životnost
Som spokojní.
vyměnil jsem střeva na stávajícím (konusy, ořech, kuličky), koupil jsem celý náboj, protože po dílech se nevyplatí nakupovat.
Špička :)
Lehký, kvalitně zpracovaný, věřím v dlouhodobou výdrž, ...ovšem cena jako za švýcarské hodinky :)
Kupujem ako nahradu za SRAM DD3 nakolko SRAM prestal vyrabat interne planetove prevodovky.
Zatal sa mi zda, ze aj napriek o par 100g vacsej hmotnosti je prevodovka Sturmey Archer lepsia po konstrukcnej, pevnostnej a ucinnostnej stranke.
Preradovanie internej prevodovky je pomalsie nez u DD3... ale na to sa da zvyknut.
Trn pre radenie internej prevodovku ma v najtensom mieste menej ako 2mm pri DD3 pri tejto(Sturmey Archer) prevodovke vsak ma 4mm! Pevnost!!!
Radi sa tahanim retiazky co povazujem za vyhodu- DD3 ma krehky zranitelny "clickbox"
DD3 vydava zvlastne cvrlikave zvuky pocas tahania, a to neustale. Sturmey Archer vydava len klikanie ked sa netaha ako klasicky naboj.
kvalita XT - co dodat..., snadná servisovatelnost
- Slušná cena ale je těžší uvidíme co vydrží
- kvalita výrobku
- značka
splnil moje očakávania
- za tuhle cenu lepší než Shimano
- váha,design-ale ten nejezdí
dobrá cena,servisovatelnost doma,pro větší nároky doporučím Sram X9
- Cena,kvalita provedení
Cena,kvalita provedení
Zobrazuji 201 - 220 ze 309 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...16 Další »